Nieuwjaarsboodschap 2022 en terugblik 2021

5 januari 2022 - Ook 2021 was een bijzonder jaar waarin veel niet mogelijk was. Bij de gemeente Valkenswaard blijven we graag kijken naar wat wél kan. Zoals een Nieuwjaarsboodschap van burgemeester Ederveen voor alle inwoners, op video. In dit filmpje kijkt de burgemeester terug op het afgelopen jaar en neemt hij u mee in de plannen en wensen voor 2022.

Bekijk hieronder de video. Hij is ook te zien op VOS TV en onze social media.

Terugblik op onze mijlpalen

We hebben voor u een overzicht gemaakt met een greep uit onze activiteiten en resultaten van het afgelopen jaar. Dit alles is  - ondanks corona - toch maar mooi bereikt! En dat is alleen mogelijk door samenwerking. Samenwerking met verschillende partijen, bedrijven en zeker ook met u als inwoner. Dank daarvoor. Wij zijn er trots op dat we deze mijlpalen in 2021 gerealiseerd hebben. Bekijk het mijlpalenoverzicht 2021 uit het Valkenswaards Weekblad.

Wilt u snel zien welke mijlpalen we in 2021 bereikt hebben? Bekijk dan de animatie.
 

En door in 2022, met u!

Met frisse moed en vertrouwen zijn we 2022 gestart. Een nieuw jaar waarin we onverminderd doorgaan met het mooie werk en het realiseren van de ambities voor de gemeente Valkenswaard. Voor onze gemeenschap. Met u. 

Wij wensen u van harte een mooi en gezond 2022!

Het gemeentebestuur van Valkenswaard.