Nieuwe website: Wat gebeurt er voor mijn deur?

Dit item is gearchiveerd op 28-10-2019.

30 september 2019 - Als inwoner van de gemeente Valkenswaard wilt u natuurlijk weten wat voor werkzaamheden er direct bij u in de buurt (gaan) plaatsvinden. Daarom lanceert de gemeente een nieuwe website: valkenswaard.watgebeurtervoormijndeur.nl.

Op deze website ziet u wat er in uw buurt gebeurt, of u met de gemeente kunt meedenken over de plannen, wanneer werkzaamheden gepland zijn en wat die werkzaamheden voor u betekenen.

De gemeente bereidt zich voor op de komst van de nieuwe N69, Westparallel. Een weg die veel invloed heeft op de bereikbaarheid en leefbaarheid van Valkenswaard. Om ongewenst sluipverkeer te voorkomen en de bereikbaarheid te optimaliseren is het noodzakelijk om verschillende wegen in Valkenswaard aan te passen. Daar gaat u als inwoner ook iets van merken.

Met deze nieuwe website willen we het voor u makkelijk maken om snel informatie te vinden over wat er voor uw deur gebeurt. Door het invullen van uw postcode en huisnummer ziet u op een kaart waar projecten gepland zijn en wat dit project voor u betekent.

Pilot met Dommelen-Zuid

De website wordt nu ingezet voor het project verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid. Dit project start op 1 oktober. Met de ervaringen uit dit project en verbetertips van de betrokken inwoners, optimaliseren we de website. Vervolgens breiden we hem uit met informatie over andere geplande projecten. Zo ontstaat er een steeds completer beeld over wat er voor iemands deur, in de straat en in de wijk gebeurt.