Nieuwe informatie over afsluiting Westerhovenseweg

Bekijk de afbeelding op groter formaat

1 juli 2021 - Medio juli weet de gemeente welke aannemer de werkzaamheden gaat uitvoeren aan de Westerhovenseweg en een gedeelte van de Brouwerijdreef. 

In overleg met deze aannemer wordt bepaald hoe de fasering van de wegwerkzaamheden eruit komt te zien. Dit betekent dat we vanaf half juli aan kunnen geven wanneer welk stukje weg wordt aangepakt. Dat gaat in fasen vanaf 16 augustus t/m november ongeveer. Het kan best zijn dat uiteindelijk een gedeelte maar een week dicht gaat of twee weken. Het zou zelfs kunnen zijn dat u gewoon elke avond met uw auto voor het huis kunt (’s morgens op tijd wegzetten). De exacte details komen nog. Een aannemer zal er alles aan doen om uw veiligheid en bereikbaarheid te waarborgen. Inwoners hoeven zich geen zorgen te maken over bereikbaarheid van hulpdiensten bij calamiteiten. Aannemers doen dit soort werkzaamheden dagelijks en zijn er expert in. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt.

Wanneer de aannemer bekend is, zal hij:

  • met alle inwoners kennis maken waar de werkzaamheden plaatsvinden
  • exact uitleggen hoe hij te werk gaat, wanneer hij welke stukje weg aanpakt
  • 1 vast contactpersoon aanstellen die u 24/7 kunt bellen
  • een speciale app instellen waarop u alle werkzaamheden kunt volgen, klachten kunt indienen of vragen kunt stellen
  • goed contact onderhouden met u en alle bedrijven in de omgeving
  • goed nadenken over omleidingsroutes, bewegwijzering
  • eventueel helpen met boodschappen of vuilnis aan de weg zetten.

Zodra wij als gemeente de exacte informatie voor u hebben, zullen we dat communiceren via het gemeentenieuws, social media en www.valkenswaard.nl/dommelen-zuid.

Vragen? Mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl.