Nieuwe gemeentesecretaris Valkenswaard

Dit item is gearchiveerd op 17-12-2019.

19 november 2019 - De heer Willem Weeterings wordt de nieuwe gemeentesecretaris / algemeen directeur van de gemeente Valkenswaard. Het college van burgemeester en wethouders heeft vandaag tot zijn aanstelling besloten. Per 1 januari 2020 gaat hij deze functie vervullen.

Het college is verheugd met zijn aanstelling en heeft er het volste vertrouwen in dat hij de organisatie met zijn ervaring verder gaat verrijken.

Willem Weeterings kijkt uit naar zijn nieuwe rol: “Ik heb er veel zin in om samen met de organisatie, het college en de raad door te gaan op de ingeslagen koers en verder te bouwen aan de toekomst van Valkenswaard.”

Hij is momenteel adjunct-directeur bij de gemeente Valkenswaard. Daarvoor vervulde hij vanaf 1990 onder andere diverse managementposities binnen verschillende gemeenten.

De vacature ontstond door het vertrek van de heer Rob van Eijck. Hij heeft de functie aanvaard als directeur van het OMO-bureau/secretaris van de raad van bestuur bij vereniging Ons Middelbaar Onderwijs in Tilburg.