Lintjesregen 2020: Koninklijke Onderscheidingen alsnog uitgereikt!

Dit item is gearchiveerd op 24-07-2020.

3 juli 2020 - Wegens de maatregelen rondom het coronavirus konden er op 24 april jongstleden geen bijeenkomsten en evenementen plaatsvinden. Dit had tot gevolg dat er tijdens Lintjesregen ook geen Koninklijke onderscheidingen konden worden uitgereikt. De geplande Algemene Gelegenheid van 24 april is op een aangepaste wijze doorgegaan, echter, zonder het uitreiken van de versierselen en zonder een bijeenkomst met alle decorandi.

Vandaag hebben de decorandi alsnog hun onderscheiding gekregen, waarbij de 1,5 meter maatregel uiteraard in acht wordt genomen. De bijeenkomst vond plaats in de Kunstkeuken, aan de Markt in Valkenswaard. De gedecoreerden werden hier ontvangen door burgemeester Ederveen en kinderburgemeester Iris Brom. De partners van de decorandi speldden de versierselen bij hun echtgenoot/echtgenote op.

In totaal zijn 5 inwoners van de gemeente Valkenswaard benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau: de heren Dennis van Gerwen, René Hooijschuur, Wouter Kiela, Mart Wijnen en mevrouw Marianne Witvoet-Broos. Nogmaals van harte gefeliciteerd!

     

Foto: Geert Vaessen fotografie