Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De avondopenstelling vervalt bij het Klantcontactcentrum. De openingstijden zijn nu op maandag van 08.15 tot 17.00 uur.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Lekker dicht bij huis laden

Dit item is gearchiveerd op 02-03-2020.

7 februari 2020 - Vrijdag 7 februari nam een bewoner aan de Warande de eerste laadpaal in een woonwijk in de gemeente Valkenswaard in gebruik.

Eerder konden gebruikers van elektrische auto’s al gebruik maken van laadpalen op openbare terreinen in Valkenswaard. En nu is het ook mogelijk om een laadpaal aan te vragen vlakbij uw huis. De laadpaal is openbaar, dus iedereen kan er gebruik van maken. De paal aan de Warande is de eerste in een woonwijk en wethouder Kees Marchal hoopt dat er nog vele laadpalen volgen!

Dus heeft u ook een laadpaal nodig voor uw elektrische auto, maar heeft u geen ruimte op uw eigen terrein? Vraag dan eenvoudig een laadpaal aan. Het enige dat u hoeft te doen is uw gegevens doorgeven, de rest wordt voor u geregeld!

Op de foto: bewoner Richard van Schijndel (links) en wethouder Kees Marchal bij de laadpaal aan de Warande.