Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Kick-off regionale samenwerking aangepast sporten

Dit item is gearchiveerd op 14-10-2019.

Gezamenlijk persbericht deelnemende partners Aangepast sporten

02 februari 2017 - De regionale samenwerking aangepast sporten regio Eindhoven is een feit. Tijdens de kick-off in het inspiratiecentrum van de GGzE is ook de website en app van Uniek Sporten gelanceerd voor de regio Eindhoven, een initiatief van Fonds Gehandicaptensport.

Onder de naam Sportlight zijn de samenwerkende gemeenten aan de slag gegaan om passend sport- en beweegaanbod voor mensen met een beperking (mensen die minder gemakkelijk kunnen sporten of bewegen) dichtbij huis vindbaar te maken. Door bundeling van kennis, kwaliteit, menskracht, accommodaties en financiƫn is het doel de sport- en beweegdeelname van mensen met een beperking in de regio Eindhoven structureel te verhogen.

Iedereen moet mee kunnen doen

Ook de gemeente Valkenswaard is partner in de samenwerking aangepast sporten. Wethouder van Sport, Egbert Buiter: "Het is onze taak om iedereen te enthousiasmeren om te bewegen. Of je nu jong of oud bent, wel of geen beperking hebt, iedereen moet mee kunnen doen. Daarom is ons motto: "Grenzeloos vitaal in Valkenswaard."

Samenwerkende partners

De regionale samenwerking wordt mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Brabant en de samenwerkende gemeenten Bergeijk, Cranendonck, Eindhoven, Heeze-Leende, Oirschot, Valkenswaard en Veldhoven.
Meer informatie is te vinden op: www.unieksporten.nl.