Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De avondopenstelling vervalt bij het Klantcontactcentrum. De openingstijden zijn nu op maandag van 08.15 tot 17.00 uur.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Inspraak mogelijk op vergunningaanvraag en milieueffectrapport radioactief afval opslaginstallatie in Dessel (België)

Dit item is gearchiveerd op 23-02-2020.

10 februari 2020 - De gemeente informeert hierbij inwoners van Valkenswaard over de mogelijkheid tot inspraak op de vergunningaanvraag en het milieueffectrapport van de radioactief afval opslaginstallatie in Dessel, België.

Dit opslaggebouw is bestemd voor de opslag van verpakkingen met radioactief afval die zijn aangetast door een onvoorziene chemische reactie in het afval.

Het is tot en met 22 februari 2020 mogelijk voor Nederlandse burgers om schriftelijk zienswijzen in te dienen op deze vergunningaanvraag en het milieueffectrapport. Daarnaast is tot en met 22 februari 2020 ook inspraak mogelijk op de aanvraag voor een omgevingsvergunning, inclusief de bouwvergunningaanvraag.

Voor meer informatie over de vergunningaanvraag, verwijzen we u naar de website van de ANVS (Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming). Via hun homepage, klikt u op ‘actueel’, ‘nieuws’en dan vindt u het bericht ‘inspraak mogelijk op vergunningaanvraag en milieueffectrapport opslaginstallatie radioactief afval in Dessel, België’.