Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Inloopbijeenkomst over A2 Weert-Eindhoven op 20 februari

Dit item is gearchiveerd op 06-01-2020.

Persbericht van Ministerie van I en M (Infrastructuur en Milieu)

10 februari 2017 - Het MIRT-onderzoek A2 Weert-Eindhoven is in de tweede fase beland. MIRT staat voor Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport. Het onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM).

In de eerste fase is de problematiek van het verkeer op de A2 en op de wegen in de omgeving bekeken. In de 2e fase worden de mogelijke oplossingen onderzocht voor de geconstateerde problemen in de doorstroming en de verkeersveiligheid op de A2 en het sluipverkeer in de dorpen langs de A2.

Om te voorkomen dat we goede oplossingen vergeten mee te nemen, wordt aan betrokkenen gevraagd mee te denken aan deze mogelijke oplossingen. Daarom wordt op maandag 20 februari een inloopavond voor omwonenden, automobilisten en andere belangstellenden georganiseerd. Uit alle bedachte oplossingen selecteert het Kernteam A2 Weert-Eindhoven de meest veelbelovende. Deze worden verder bestudeerd en doorgerekend op hun oplossend vermogen.

U bent van harte welkom om binnen te lopen op 20 februari tussen 19.30 en 21.30 uur in De Smeltkroes aan de Kijkakkers 1 in Maarheeze.
Kijk voor meer informatie op http://www.mirta2we.nl/.