Inloopbijeenkomst ontwerp centrumgebied Valkenswaard

Dit item is gearchiveerd op 16-01-2020.

6 januari 2020 - Op woensdag 15 januari organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst over het ontwerp voor de openbare ruimte in het centrumgebied van Valkenswaard.

Belangstellenden die informatie willen over de plannen en/of hierop willen reageren zijn van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats in raadszaal van het gemeentehuis de Hofnar 15 in Valkenswaard. U kunt op 15 januari vrij binnenlopen vanaf 16.00 tot 20.00 uur

Achtergrond

Het eerder vastgestelde voorlopig ontwerp voor het centrum van Valkenswaard, is uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Wij doen dat in overleg met vertegenwoordigers van het centrum en krijgen ook advies vanuit een klankbordgroep van belangenverenigingen.

Tijdens de inloopavond op 15 januari informeren we belangstellenden over de uitgewerkte plannen en kunt u een reactie geven.

De verwachting is dat dit definitief ontwerp in april 2020 in de gemeenteraad behandeld wordt. Met eventuele vragen kunt u terecht bij de projectassistente Carla Vossen. Zij is bereikbaar via nummer (040) 208 3612.