Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Inloopavond ontwikkeling buitengebied Valkenswaard-zuid

Dit item is gearchiveerd op 11-04-2018.

22 maart 2018 - Op dinsdag 10 april organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst over de ontwikkelingen van het buitengebied in Valkenswaard-Zuid.

Gemeente Valkenswaard wil zich meer als vrijetijdsgemeente ontwikkelen. We willen meer banen realiseren en meer bezoekers aantrekken. Dit alles heeft een positief effect op de economie. De gemeente wil dit bereiken door meer gebruik te maken van de aanwezige natuur (De Groote Heide) en de mogelijkheden tot vrijetijdsbesteding (leisure). Daarbij staan bescherming van kwetsbare natuur en oog voor duurzaamheid centraal.

Daarom is een ontwikkelplan opgestart voor het buitengebied van Valkenswaard-Zuid. Hierbij brengen we de kansen en mogelijkheden van dit gebied verder in kaart.

Graag nodigen wij u uit om mee te denken. U kunt meedenken over thema’s zoals: recreatie & vrijetijdsbesteding, werkgelegenheid en de kwaliteit van uw leefomgeving. Wat vindt u belangrijk? De uitkomsten van de avond gebruiken we en delen we graag op een later moment met u.

Praktische informatie
U bent van harte welkom op dinsdag 10 april tussen 16.00 tot 20.00 uur met koffie en thee in de foyer van Cultuurcentrum de Hofnar. De avond heeft een informeel karakter. U krijgt meer informatie over de plannen en kunt uw wensen en ideeën met ons delen.  

Via onderstaande knop kunt zich aanmelden. 

Aanmelden