Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Informatiebijeenkomst zonnepanelenproject De Groene Zone op 12 juni

Dit item is gearchiveerd op 13-06-2019.

27 mei 2019 - Op woensdag 12 juni organiseert de gemeente Valkenswaard een informatiebijeenkomst over het zonnepanelenproject De Groene Zone.

De bijeenkomst vindt plaats in café de Dommelstroom, Bergstraat 32 in Dommelen en begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).  Met dit project kunnen huiseigenaren in Valkenswaard goedkoop en gemakkelijk zonnepanelen aanschaffen. Inwoners krijgen een aanbod voor een aantal zonnepanelen en een bijbehorende lening. In maximaal 15 jaar lossen ze maandelijks af, tegen een rente van 1,35%. Huiseigenaren die meedoen aan het project worden volledig ontzorgd. Technische kennis en inzet van eigen geld bij de start is niet nodig.

De bijeenkomst is opgebouwd uit 3 onderdelen; na de opening door wethouder worden de algemene uitgangspunten en voorwaarden van het project toegelicht. Vervolgens wordt er door de leverancier ingegaan op de techniek en het offertetraject. Als laatste bespreken we de financiële kant van het project. Na de toelichtingen is er uiteraard gelegenheid om vragen te stellen. De avond duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Aanmelden

Wilt u de bijeenkomst bijwonen? U kunt zich aanmelden door het sturen van een mail naar degroenezone@valkenswaard.nl met als onderwerp “Bijeenkomst de Groene Zone”.

Graag horen wij met hoeveel personen u komt.

Meer informatie

Meer informatie over het project kunt u vinden op de website, www.degroenezone.nl.

Vragen over de informatiebijeenkomst kunt u stellen via degroenezone@valkenswaard.nl.