Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De avondopenstelling vervalt bij het Klantcontactcentrum. De openingstijden zijn nu op maandag van 08.15 tot 17.00 uur.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Hoe ziet uw buurt eruit in 2030?

Dit item is gearchiveerd op 01-09-2019.

24 juni 2019 - Als gemeente werken we aan een veilige, gezonde en prettige leefomgeving voor al onze inwoners. Een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt.

Om dit te bereiken stellen we een visie op voor de toekomst van Valkenswaard. Dit doen we heel graag samen met onze inwoners. U weet als geen ander wat er fijn is in uw buurt en wat u graag anders ziet.

We vragen een 5 minuten van uw tijd om een korte vragenlijst in te vullen. We willen graag van u weten wat u waardeert aan uw omgeving en aan Valkenswaard. En uiteraard zijn we ook benieuwd naar hoe het beter kan. Zo krijgen we inzicht in wat u belangrijk vindt.

Ga verder naar de vragenlijst