Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De avondopenstelling vervalt bij het Klantcontactcentrum. De openingstijden zijn nu op maandag van 08.15 tot 17.00 uur.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Gratis toiletvoorziening in winkelgebied Valkenswaard

Dit item is gearchiveerd op 24-02-2020.

7 mei 2018 - In het winkelgebied van Valkenswaard kunnen bezoekers tijdens het winkelen al diverse jaren gratis gebruik maken van de toiletten in twee horecazaken. 

Hiervoor heeft de gemeente Valkenswaard een overeenkomst gesloten met de eigenaren. Bezoekers van het winkelcentrum kunnen bij ‘Luncherij Smakelijk’ aan de Kerverij 2 en bij ‘De Orangerie’ op de Corridor 33 terecht voor gratis toiletbezoek. Ze zijn daarbij dus niet verplicht om een consumptie te gebruiken.

Verder kunnen centrumbezoekers voor toiletbezoek tijdens openingstijden ook terecht in het gemeentehuis aan de Hofnar 15 en Cultuurcentrum De Hofnar aan de Hofnar 10. In deze beide gebouwen is ook een gehandicaptentoilet aanwezig.