Gewijzigde busdiensten per 9 december

Dit item is gearchiveerd op 13-12-2018.

30 november 2018 - Vanaf zondag 9 december wijzigt Bravo de dienstregeling van de bussen in Zuidoost-Brabant. Er zijn ook wijzigingen in de busdiensten van en naar de gemeente Valkenswaard. 

Lijn 117 Valkenswaard - Eindhoven CS

Deze lijn rijdt nu vanaf de Markt via de Leenderweg en Europalaan richting Eindhoven. Vanaf 9 december rijdt deze lijn een andere route binnen Valkenswaard, afhankelijk van het moment van de dag. Zo ontstaat er een directere - en daardoor snellere - reisgelegenheid naar Eindhoven voor reizigers die in Valkenswaard opstappen.

In de ochtendspits rijdt lijn 117 dan voortaan vanaf de Markt via de Dommelseweg - Nieuwe Waalreseweg - Geenhovensedreef - N69, naar Eindhoven. Hierdoor ontstaat voor reizigers uit de wijken Het Gegraaf, Kerkakkers en Geenhoven, een snellere reismogelijkheid.

Bussen vanuit Eindhoven richting Valkenswaard,rijden in de ochtend via de reguliere route naar de Markt (= N69 - Europalaan - Leenderweg - Markt).

In de middagspits wordt deze route andersom gereden.

Meer informatie

De vertrektijden zijn gewijzigd omdat de treintijden van NS op een aantal stations ook wijzigen per 9 december. Reizigers krijgen met de nieuwe dienstregeling betere verbindingen, andere lijnnummers en gewijzigde routes met andere tijden.

Alle info over de gewijzigde lijnen binnen de Zuidoost-Brabant vindt u op: www.bravo.info/dienstregeling2019. Er komen busboekjes te koop met de nieuwe dienstregeling bij de Hermes OV-servicewinkel. Voor de meest actuele informatie kunnen reizigers terecht op www.hermes.nl.