Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Gewijzigde busdiensten per 15 december

Dit item is gearchiveerd op 25-12-2019.

02 december 2019 - Vanaf zondag 15 december wijzigt Bravo de dienstregeling van de bussen in Zuidoost-Brabant. In de busdiensten van en naar de gemeente Valkenswaard zijn alleen wijzigingen in twee lijnnummers. 

• scholierenlijn 621 Sterksel – Heeze - Leende – Valkenswaard, wordt op 15 december gewijzigd in lijnnummer 657.

• scholierenlijn 611 Maarheeze – Leende – Valkenswaard, wordt op 15 december gewijzigd in lijnnummer 656.

Meer informatie

De overige gewijzigde lijnen binnen Brabant zijn te vinden op: www.bravo.info/dienstregeling2020. Bravo informeert reizigers ook via de websites www.bravo.info en www.hermes.nl en via Twitter en Facebook.