Gemeentesecretaris R. van Eijck aanvaardt nieuwe functie

Dit item is gearchiveerd op 01-01-2020.

30 september 2019 - De heer Rob van Eijck zal per 1 januari 2020 zijn functie als gemeentesecretaris van de gemeente Valkenswaard neerleggen.

Hij heeft een functie aanvaard als directeur van het OMO-bureau/secretaris van de raad van bestuur bij vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) in Tilburg. OMO is een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. Vanmiddag heeft Rob van Eijck de medewerkers van de gemeente Valkenswaard geïnformeerd over deze nieuwe stap in zijn carrière.

“Ik heb de afgelopen tien jaar met erg veel plezier gewerkt bij de gemeente Valkenswaard”, zegt Van Eijck. “Mijn passie ligt bij het ontwikkelen van mensen en organisatie vanuit de missie en doelen van de organisatie. Nu mag ik dit gaan doen bij de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.”

Rob van Eijck is sinds 15 november 2009 algemeen directeur/gemeentesecretaris van de gemeente Valkenswaard. Daarvoor was hij werkzaam bij de gemeente Maastricht als hoofd concernstaf en lid van de directieraad.