Gemeente tijdens Hemelvaart

Dit item is gearchiveerd op 27-05-2017.

18 mei 2017- Op donderdag 25 (Hemelvaartsdag) en vrijdag 26 mei is het gemeentehuis aan de Hofnar gesloten voor het publiek. 

Gewijzigde openingstijden zwembad

Door de zwemvierdaagse zijn de openingstijden voor vrij zwemmen in het binnenbad van zwembad De Wedert gewijzigd van woensdag 24 mei tot en met zondag 28 mei.

U vindt de openingstijden op www.valkenswaard.nl/sport. U kunt ook bellen naar nummer (040) 20 83 555, of mailen naar zwembad@valkenswaard.nl

Braderie en weekmarkt

Op donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) is het weekmarkt op de Markt. Daarnaast is er de braderie 'Valkenswaard in Hemelse Sferen' met kinderattracties in het centrum en een muziekevenement op de Statie (Frans van Beststraat).

Verkeersmaatregelen vanwege evenementen

In verband met alle activiteiten gelden de volgende verkeersmaatregelen op donderdag 25 mei 06.00 uur tot 23.00 uur:

  • afsluiting van:de Eindhovenseweg (N69) vanaf de kruising met de Valkenierstraat/  Carolusdreef tot aan de kruising met de Dommelseweg;
  • een gedeelte Peperstraat en gedeelte Maastrichterweg vanwege weekmarkt, de Leenderweg (tussen Markt en Europalaan), de Frans van Beststraat (Statie) en de Karel Mollenstraat-zuid. De Kerverijstraat (= doorsteek van de Europalaan/ Frans van Beststraat naar Kerverijplein) blijft open.

Alleen de Frans van Beststraat blijft afgesloten tot 's nachts 03.00 uur vanwege muzikale activiteiten.

Gewijzigde route bus

Vanwege de afsluiting van de Eindhovenseweg (N69), kunnen op 25 mei de bushaltes aan de Markt niet gebruikt worden. De bussen volgen gewijzigde routes. Vervoerder Bravo kondigt de gewijzigde routes en halteplaatsen tijdig aan bij de haltes en op www.bravo.info.