Geef uw melding door via de website of MijnGemeenteApp

Bekijk de afbeelding op groter formaat

24 september 2021 - Is er iets kapot in uw woonomgeving? Of heeft u ergens overlast van? Dan kunt u dat melden bij de gemeente.

Dat kan heel eenvoudig via het formulier voor meldingen en klachten op onze website.

Hoe werkt het?

U gaat naar de pagina melding maken. In de categorie overige meldingen vindt u het meldformulier. Daarop beschrijft u kort uw melding of klacht, u geeft de locatie aan en vult uw contactgegevens in. Als u wilt kunt u een foto toevoegen en/of op een kaartje aangeven over welke plek uw melding precies gaat.

Ook heel handig: download de gratis MijnGemeente App voor Android of Apple op uw smartphone. Dan kunt u direct een melding (met foto) maken vanaf de locatie waar zich iets voordoet.

Meld via webformulier of App

Het is mogelijk om telefonisch een melding te doen via het algemene nummer van de gemeente (040) 2083444. Zeker tijdens deze Coronacrisis bellen veel mensen de gemeente. Bespaar uzelf wachttijd en maak voor uw melding gebruik van de andere mogelijkheden.

Ons advies

Gebruik bij voorkeur het webformulier of de App. Dan wordt uw melding direct geregistreerd in het meldsysteem en komt bij de juiste afdeling terecht. Ook krijgt u bericht over de afhandeling. Als u bijvoorbeeld een melding doet via Facebook of Twitter komt deze niet in het meldsysteem terecht.