Een duurzaam Heeze-Leende en Valkenswaard, denkt u mee?

Dit item is gearchiveerd op 01-04-2019.

12 maart 2019 - De gemeenten Valkenswaard en Heeze-Leende vernieuwen hun duurzaamheidsbeleid en daarvoor hebben we uw input nodig.

We vragen u om deel te nemen aan de ‘denktank duurzaamheid’, waarin u, samen met de gemeenten en andere belanghebbenden, in gesprek gaat over de uitdagingen die de weg naar een duurzame samenleving met zich meebrengt. Uw mening draagt bij aan een goede, breed gedragen duurzaamheidsvisie waarmee we jaren uit de voeten kunnen.

In drie actieve werksessies behandelen we alle belangrijke duurzaamheidszaken: energie, mobiliteit, klimaatadaptatie, biodiversiteit en materiaaltransitie. De sessies duren elk zo’n drie uur. Deze zullen plaatsvinden op 9 april, 14 mei en 11 juni vanaf 19.00 uur te Eindhoven. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Ja, ik denk mee!

Dat is mooi. En om te zorgen dat we een verscheidenheid aan meningen, inzichten en ervaringen in de denktank krijgen, hebben we een korte enquête opgesteld. Als u op onderstaande link klikt, komt u uit bij drie multiple choice vragen.

Ga verder naar de enquête

Deze enquête kunt u tot uiterlijk 22 maart invullen. Op basis van de antwoorden nodigen we eventueel een aantal deelnemers uit voor een (telefonisch) gesprek. Daarna stellen we de definitieve denktank samen. U ontvangt uiterlijk 1 april bericht daarover.