Doe mee aan onderzoek over eigen bijdrage Wmo!

Dit item is gearchiveerd op 09-09-2017.

23 augustus 2017 - De gemeente Valkenswaard doet onderzoek naar de gevolgen voor inwoners van de eigen bijdrage voor een voorziening op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

Om een goed en betrouwbaar beeld te krijgen van de ervaringen van inwoners, hebben wij nog een aantal deelnemers nodig. Maakte u de afgelopen maanden gebruik van een Wmo-voorziening en betaalde u hiervoor een eigen bijdrage? Deel dan uw ervaringen met ons en meld u vóór vrijdag 8 september aan voor het onderzoek.

Aanmelden

Bureau BMC voert dit onderzoek voor ons uit. U kunt zich aanmelden via een telefoontje naar BMC Onderzoek: 070-3103800 (maandag t/m vrijdag van 10.00 – 15.00), of per mail info@bmconderzoek.nl. Graag hoort BMC op welke dag of tijdstip u het best bereikbaar bent.

Uitvoering onderzoek

Een medewerker van BMC neemt hierna contact met u op om een telefonisch interview af te nemen. Dat duurt ongeveer 30 minuten.

Anoniem

Het interviewgesprek is uiteraard vertrouwelijk en uw gegevens worden anoniem verwerkt. BMC gebruikt uw gegevens alléén voor het interview. De gemeente krijgt geen informatie over wat u heeft gezegd. Deelname heeft ook geen gevolgen voor de ondersteuning die u heeft, of in de toekomst krijgt.

Resultaten

De uitkomsten van het onderzoek gebruiken wij om inzicht te krijgen in eventuele problemen door de eigen bijdrage. Op basis hiervan kan de gemeente zo nodig maatregelen treffen om deze problemen op te lossen en de negatieve gevolgen te verzachten.

Vragen?

Heeft u vragen over het onderzoek? Neem contact op met de gemeente via telefoonnummer 040 – 208 3444.