Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Convenant afgesloten over camerabeveiliging Schaapsloop

Dit item is gearchiveerd op 13-04-2020.

30 maart 2020 - Gemeente Valkenswaard en Coöperatie Bedrijvenparken Valkenswaard sluiten convenant over plaatsen van beveiligingscamera’s op diverse locaties op de Schaapsloop.

Burgemeester Anton Ederveen en Peter Smits, voorzitter van de Coöperatie Bedrijvenparken Valkenswaard U.A, hebben op 24 maart een convenant ondertekend over het plaatsen van beveiligingscamera’s op diverse locaties op het bedrijventerrein Schaapsloop. Met camerabeveiliging wordt een belangrijke stap gezet in het verhogen van de kwaliteit van het vestigingsklimaat op het bedrijventerrein.

Dit najaar zullen op diverse locaties op het bedrijventerrein beveiligingscamera’s worden geplaatst.

Peter Smits: “Met camera’s kan criminaliteit zoals inbraken, vernielingen en illegale vuilstortingen, ook buiten het zicht van de camera’s, aan de hand van opgeslagen beelden effectiever worden herleid tot de dader(s).”

Wethouder economische zaken Theo Geldens vult aan: “De Schaapsloop is heel belangrijk voor de economie van Valkenswaard. Veiligheid is een belangrijk aspect van het vestigingsklimaat. Daarom investeert de gemeente € 125.000 in dit project.”

De kosten van de exploitatie worden gefinancierd door de bij de Coöperatie Bedrijvenparken U.A. aangesloten ondernemers.