Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De avondopenstelling vervalt bij het Klantcontactcentrum. De openingstijden zijn nu op maandag van 08.15 tot 17.00 uur.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

College geeft subsidie van €1.500,- aan JONG! Valkenswaard

Dit item is gearchiveerd op 02-03-2020.

3 februari 2020 - Het college van burgemeester en wethouders geeft een incidentele subsidie van €1.500,- aan de ondernemersvereniging JONG! Valkenswaard.

Het geld is bestemd voor de organisatie van drie netwerktheateravonden.

JONG! Valkenswaard en theater De Hofnar nodigen hiervoor heel zakelijk Valkenswaard uit. De avonden bestaan uit een bezoek aan een theatervoorstelling met een inspirerende presentatie, en een moment om informeel te netwerken.

In Valkenswaard zijn tientallen ondernemers-en netwerkverenigingen actief. Echter opereren deze veelal zelfstandig. JONG! Valkenswaard en Theater De Hofnar willen graag de onderlinge samenwerking versterken met het organiseren van deze theateravonden.