Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Cliëntervaringsonderzoeken Wmo en Jeugd gaan niet door

Dit item is gearchiveerd op 03-05-2020.

3 april 2020 - Onlangs verspreidden wij een persbericht waarin werd aangekondigd dat in de periode van 1 tot en met 7 april circa 2.400 inwoners van de gemeente Valkenswaard een brief met vragenlijst zouden ontvangen. Het betrof de vragenlijsten van de jaarlijkse Cliëntervaringsonderzoeken (CEO) over de ondersteuning die inwoners in 2019 ontvingen vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), ofwel vanuit de Jeugdwet.

Gezien de huidige Coronacrisis en alle daarmee samenhangende maatregelen van de overheid, heeft de gemeente Valkenswaard besloten om de Cliëntervaringsonderzoeken niet door te laten gaan. Er komt geen nieuwe datum dit jaar. We voeren in 2020 deze onderzoeken niet uit.