Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Bloemetjes bij ondergrondse containers De Belleman

Dit item is gearchiveerd op 01-08-2019.

1 juli 2019 - Heb jij ze al gezien? De ondergrondse containers bij De Belleman staan in de bloemetjes! 

Dit als signaal naar onze inwoners dat we samen de boel graag netjes houden. Nu er groen is voorzien en er bloemetjes staan, zetten mensen hun afval er minder snel naast. Dat het werkt, is gebleken uit verschillende proeven in het land. Nu maar hopen dat het hier in Valkenswaard ook werkt. Het ziet er in ieder geval fantastisch uit! De kosten voor de inrichting werden betaald uit het fonds dat de afvalindustrie beschikbaar stelt voor het treffen van maatregelen tegen zwerfafval.