Bestel tijdig kaartjes voor Vrijwilligersgala Valkenswaard

Dit item is gearchiveerd op 01-02-2019.

14 januari 2019 - Op woensdag 30 januari organiseert de gemeente Valkenswaard het jaarlijkse Vrijwilligersgala. 

Het gemeentebestuur toont dan zijn waardering voor de vrijwilligers die zich in 2018 ingezet hebben voor de gemeenschap van Valkenswaard, Dommelen en/of Borkel en Schaft. Op deze avond wordt ook de Gemeentelijke Vrijwilligerstrofee 2018 uitgereikt.

Dit jaar is de opzet gewijzigd. Er is nu een Trofee voor elke categorie en dat zijn er vijf in totaal: Sport (Individueel), Zorg (Individueel), Buurt & Wijk (Individueel), Cultuur & Natuur (Individueel) en Vrijwilligersorganisatie van het jaar (Groep/vereniging).

Kaartjes bestellen bij organisatie

Het Vrijwilligersgala vindt 30 januari plaats in Theater De Hofnar en begint om 20.00 uur. De organisatie neemt contact op met alle genomineerden en stuurt hen bij bevestiging van hun komst de entreekaartjes toe.

Ook partners van vrijwilligers en anderen die vrijwilligers een warm hart toedragen, zijn van harte welkom bij het Vrijwilligersgala. U kunt maximaal vier gratis kaartjes per persoon bestellen. Wilt u graag meer kaartjes, mail uw dan verzoek naar vrijwilligersgala@valkenswaard.nl. Kaartjes aanvragen kan tot 24 januari. Let op: er zijn er maximaal 350 beschikbaar!

Heeft u geen e-mail? Dan kunt u tijdens kantooruren bellen met de organisatie via telefoonnummer (040) 208 3644.

Meer informatie