Bestel gratis kaarten voor het Sportgala Valkenswaard

Dit item is gearchiveerd op 20-01-2019.

10 januari 2019 - Op vrijdag 18 januari wordt voor de 9e keer het Sportgala Valkenswaard gehouden. In Cultuurcentrum De Hofnar staat wederom een spetterende show op het programma met diverse sportieve en muzikale optredens. Daarnaast worden natuurlijk ook dit jaar weer alle Valkenswaardse sporters geëerd die het afgelopen jaar een club overstijgende prestatie hebben geleverd. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt dankzij diverse lokale ondernemers, waaronder Intersport van den Broek.

Wie wordt de opvolger van linedancer Marlon Ronkes, die vorig jaar de titel Sportman van het jaar in de wacht sleepte? En wie neemt de titel Sportvrouw over van powerliftster Pleun Dekkers? Wie gaat de boeken in als Seniorsporter 2018? Welke teams mogen zich een jaar lang het beste Sportteam en Jeugdsport team van Valkenswaard noemen? En naar wie gaan de titels Sportjongen en Sportmeisje van het jaar? Al deze vragen worden beantwoord tijdens het Sportgala Valkenswaard 2019.

Kaarten bestellen

Zorg dat u dit evenement niet mist, en bestel gratis kaarten via www.hofnar.nl. Wees er snel bij, want VOL=VOL! Het is ook mogelijk om telefonisch te reserveren of kaarten af te halen bij de balie.