Ben jij de nieuwe Kinderburgemeester?

Bekijk de afbeelding op groter formaat

13 september 2021 - Valkenswaard zoekt, voor de periode van één kalenderjaar, een Kinderburgemeester m/v die onze burgemeester kan ondersteunen in zijn representatieve taak.

Wij zoeken doenertjes met een droom. Valkenswaardse kinderen die niet op hun mondje zijn gevallen en het leuk vinden om met of namens de burgemeester de gemeente te vertegenwoordigen bij evenementen, herdenkingen en bijzondere ontvangsten.

Een nieuw schooljaar, betekent ook dat de gemeente Valkenswaard weer op zoek gaat naar een ‘nieuwe’ Kinderburgemeester. Sterre Geenen heeft als tweede Kinderburgemeester haar rol met verve vervult, ondanks de coronacrisis waarin er toch ook heel veel zaken werden afgelast of anders ingevuld.

Woon jij in de gemeente Valkenswaard, zit je in groep 7 of 8 van een basisschool of school voor speciaal onderwijs? Ben je enthousiast en niet bang om voor grote groepen mensen te staan én kun je dan ook nog deze groep mensen toespreken? Dan ben jij de Kinderburgemeester die wij zoeken!

Vraag aan je ouders of je mag solliciteren en stuur een mail of wat dan ook aan de burgemeester van Valkenswaard waarin je uitlegt waarom jij nou juist het kind bent dat hem bij zijn werk kan helpen. Stuur ‘m voor maandag 27 september 2021 naar Gemeente Valkenswaard naar kinderburgemeester@valkenswaard.nl. Geselecteerde kinderen die solliciteren mogen op dinsdag 5 of 12 oktober op het gemeentehuis in Valkenswaard hun sollicitatie toelichten.

Kinderburgemeester Sterre Geenen doet ook persoonlijk een oproep: