Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Altijd je afvalkalender bij de hand met de Cure afval app

Dit item is gearchiveerd op 16-04-2020.

16 maart 2020 - Met de Cure afval app en kalender zie je in een oogopslag wanneer je afval wordt opgehaald.

Stel de notificaties in en je krijgt een pushbericht op de dag dat je container of oud papier aan de straat mag. Handig met het oog op de aankomende feestdagen! Ook bij (tijdelijke) wijzigingen in ophaalroutes of onvoorziene omstandigheden word je snel en makkelijk geïnformeerd via pushberichten in de app. Zorg daarom dat deze aan staan!

Pushberichten instellen

De Cure afval app is te downloaden via de playstore en appstore. Heb je de app al gedownload en wil je de notificaties instellen? Dit kan in het menu bij 'instellingen' of via de 3 puntjes rechtsboven. Liever notificaties per e-mail? Log dan in op www.mijnafvalwijzer.nl en laat je e-mailadres achter. Inloggen doe je met je postcode en huisnummer. Kijk voor meer informatie op www.cure-afvalbeheer.nl/afvalkalender.