Afvalcontainers supermarkt Leenderweg tijdelijk buiten gebruik

Dit item is gearchiveerd op 01-07-2019.
let op

6 november 2018 - Onlangs zijn ondergrondse containers geplaatst op het parkeerterrein van de supermarkt aan de Leenderweg. De supermarkt wordt omgebouwd van een EMTÉ tot een Jumbo en is daarom gesloten van 12 tot en met 24 november.

Tijdelijk niet toegankelijk

Wel wordt er een tijdelijk afhaalpunt ingericht, waar al bestellingen bij Jumbo kunnen worden opgehaald. Het grootste deel van het terrein is in deze periode niet toegankelijk. Ook de afvalcontainers kunnen niet gebruikt worden. Wij verzoeken u uw afval naar containers op een andere locatie te brengen. De dichtstbijzijnde plekken zijn voor:

Glas

Container hoek Wolbergstraat/Europalaan, Van der Clusenstraat, milieustraat (De Vest 15)

Textiel

Maastrichterweg (naast brandweerkazerne), milieustraat (De Vest 15)

Kunststof

Perscontainers Kerverij en Maastrichterweg (naast brandweerkazerne), containers Deken Mandersplein, milieustraat (De Vest 15)

Het is niet toegestaan om afval naast een inzamelmiddel te plaatsen. Sluikstort is verboden.

Milieupas

Om de nieuwe perscontainers voor kunststof verpakkingsafval te openen, heeft u een milieupas nodig. U heeft de pas nodig voor de perscontainers aan de Kardinaal de Jongstraat (Nettorama), het Jorisdal, Henricusdal en de Leenderweg (EMTÉ/Jumbo). Heeft u geen milieupas meer? Neem dan contact op met Cure op 040-293 23 77.