Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De avondopenstelling vervalt bij het Klantcontactcentrum. De openingstijden zijn nu op maandag van 08.15 tot 17.00 uur.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Afsluiting Bergeijksedijk Valkenswaard en Fressevenweg Bergeijk

Dit item is gearchiveerd op 10-02-2020.

15 januari 2018 - ​De gemeenten Valkenswaard en Bergeijk voeren van maandag 22 tot en met zaterdag 27 januari werkzaamheden uit aan de Bergeijksedijk in Borkel en Schaft en de Fressevenweg in Bergeijk. Dit betekent dat de volledige weg is afgesloten tussen de N69 in Valkenswaard en de Eijkereind in Bergeijk.

Door de werkzaamheden gelijktijdig uit te voeren, beperken we de overlast voor de omgeving en gebruikers.

Het werk bestaat voornamelijk uit het opknappen van de bermen in Valkenswaard en het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden en bermonderhoud in Bergeijk. In verband met de benodigde werkruimte moeten we de volledige weg in genoemde week afsluiten voor doorgaand verkeer. De afsluiting is tussen de rotonde N69 (Luikerweg)/Bergeijksedijk in Valkenswaard en de rotonde Enderakkers/Fressevenweg in Bergeijk. Verkeer wordt omgeleid via de N69 en de N397. De omleidingsroute staat met borden aangegeven.

Het fietspad blijft wel open voor fietsverkeer.  

Bij slecht weer is het mogelijk dat de werkzaamheden tot nader order uitgesteld moeten worden. Houd in dat geval voor actuele informatie de gemeentelijke website www.valkenswaard.nl/werkenverkeer en Facebook en Twitter in de gaten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Jacobs, bereikbaar via (040) 20 83 444.