Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Afscheidsreceptie gemeentesecretaris op 3 december

Dit item is gearchiveerd op 04-12-2019.

25 november 2019 - Na een dienstverband van 10 jaar neemt de heer Rob van Eijck afscheid als gemeentesecretaris van de gemeente Valkenswaard.

Op dinsdag 3 december van 16.00 tot 18.00 uur vindt de afscheidsreceptie plaats in Theater De Hofnar.

U bent van harte welkom!

Mocht u een attentie willen geven, dan is het ook mogelijk een bijdrage te geven aan het verwezenlijken van verschillende projecten in Lira, stad in Noord Oeganda. De gemeente Valkenswaard heeft namelijk een samenwerkingsrelatie met Lira. Doelstelling van deze samenwerking is de lokale democratie te versterken door gezamenlijk projecten uit te voeren.