Aanvraagprocedure Lintjesregen 2018 gestart

Dit item is gearchiveerd op 20-01-2020.

30 mei 2017 - Denkt u ook wel eens ‘die persoon verdient een lintje’? Dan hebt u nu de kans om daar iets mee te doen. De aanvraagprocedure voor de Lintjesregen 2018 is gestart. Neem het initiatief en zorg er voor dat iemand die het echt verdient, een ‘schouderklopje van de Koning’ krijgt. Het begint allemaal met u, de aanvrager.

U begint met informatie verzamelen over de verdiensten van de kandidaat. En dat moet uiteraard gebeuren zonder dat hij of zij daar iets van af weet. De gegevens die u verzamelt moeten o.a. de volgende vragen beantwoorden:

  • Wat heeft de kandidaat gedaan, voor welke organisatie(s)? 
  • Wanneer is dat geweest (jaartallen)? 
  • Hoeveel tijd is de kandidaat daarmee kwijt, per week, maand of jaar? 
  • Kreeg hij daar al dan niet een vergoeding voor?

Aanvraagformulier

Al deze informatie moet u op een rijtje hebben, voor u de aanvraag kunt indienen. U moet dat doen in de woonplaats van de kandidaat. Aanvragen voor Valkenswaardse inwoners dient u dus in bij de gemeente Valkenswaard en bij voorkeur digitaal. U kunt het aanvraagformulier downloaden vanaf de website www.lintjes.nl > download. U kunt het ook opvragen bij mevrouw L. Smets van de gemeente Valkenswaard, tel. 040-2083453. Het ingevulde formulier met bijlagen kunt u vervolgens rechtstreeks naar haar mailen: lonneke.smets@valkenswaard.nl