Aangepaste openingstijden gemeentehuis

Dit item is gearchiveerd op 18-01-2021.
Ingang gemeentehuis Valkenswaard

Update 18 december 2020 - In verband met de lockdown vanwege het Coronavirus, gelden in elk geval tot 19 januari 2021, aangepaste openingstijden van het gemeentehuis in Valkenswaard.

Het gemeentehuis is nu – alleen op afspraak – geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.15 tot 12.30 uur. Het maken van afspraken kan alleen telefonisch via nummer (040) 20 83444. 

Telefonisch blijft de gemeente wel bereikbaar tijdens de normale openingstijden.

We beperken onze dienstverlening bij het Klantcontactcentrum (KCC) tot producten die geen uitstel kunnen lijden en die niet digitaal kunnen worden verstrekt, zoals een aangifte burgerlijke stand of (bijna) verlopen reisdocumenten of rijbewijzen.

Regel zoveel mogelijk online

Wij verzoeken u vriendelijk om producten zoals een verhuizing, of een aanvraag voor een uittreksel Basisregistratie Personen (BRP), digitaal te regelen. Komt u er digitaal niet uit? Dan kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer.

Gewijzigde openingstijden rond de feestdagen

Op donderdagmiddag 24 december na 12.30 uur en op vrijdag 25 december (1e Kerstdag) is het gemeentehuis gesloten voor het publiek, ook telefonisch.
Op woensdagmiddag 30 december na 12.30 uur, donderdag 31 december en vrijdag 1 januari (Nieuwjaarsdag), is het gemeentehuis gesloten voor het publiek, ook telefonisch.

Ga verder naar het overzicht van alle openingstijden.