Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Multifunctioneel sportcentrum De Wedert 2.0

De gemeente Valkenswaard bouwt een nieuw multifunctioneel sportcomplex op sportpark Den Dries. Het nieuwe sportcomplex bestaat uit een sporthal van 28 x 48 x 7 meter, een renovatie van het binnenbad en nieuwbouw kleedvoorziening, de instandhouding van het buitenbad, een nieuwe centrale entree en bijbehorende horeca en inpassing van een fysiotherapiepraktijk. In maart 2018 is de bouw gestart. De planning is dat de accommodatie eind maart 2019 opgeleverd wordt. 

Bekijk onze Facebookpagina