Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Lage Heide

Nieuwe wijk Lage Heide: een groen en aangenaam dorp


Wonen op de plek waar u helemaal thuis bent. In het huis van uw dromen . Dat is Lage Heide. Groen, dorps, jong en knus. Vanuit uw voordeur wandelt u direct een open gebied in met natuur, weilanden en akkers. En alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Welkom op Lage Heide!

 • Bouwkavels Lage Heide

  Er komen 81 bouwkavels en 5 exclusieve landgoedkavels beschikbaar in de wijk Lage Heide. Momenteel zijn er 36 kavels beschikbaar in de vrije verkoop. Dé mogelijkheid om eindelijk uw droomhuis te bouwen in een jonge, groene en aantrekkelijke wijk. Neem direct contact op met de gemeente via telefoonnummer (040) 2083444 of e-mail lageheide@valkenswaard.nl.

 • Een rondleiding door Lage Heide natuur

  Groen speelt een belangrijke rol in de wijk én daarbuiten. Het aanzicht van Lage Heide is dat van een groen dorp. Het uitgestrekte gebied daaromheen is een paradijs voor iedere natuurliefhebber of wandelaar. Een afwisselend geheel van bos, grazige vegetaties, struweel, bloemrijke graslanden, moeras en poelen.

 • Informatie en publicaties

  Plannen, onderzoek en het laatste nieuws over de nieuwe wijk Lage Heide.

 • Loop eens door Lage Heide

  Loop eens door de nieuwe wijk en laat u verrassen. Dit filmpje geeft een vrij realistisch beeld. De woningen op de bouwkavels zijn transparant. Er is immers nog niet bekend hoe ze er uit gaan zien; dat maakt de koper van de grond uit. U krijgt wel een indruk van de bouwmassa. • Plannen Lage Heide

 • Veelgestelde vragen Lage Heide

  Misschien heeft u direct al vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen (en de antwoorden natuurlijk).

 • Wonen en bouwen in Lage Heide