Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Bekendmakingen

Snel en makkelijk: via e-mail bekendmakingen uit uw buurt

Wilt u ook weten wat de gemeente Valkenswaard over uw eigen buurt besluit? Zoals welke bouw- en kapvergunningen worden verleend? U kunt zich snel en makkelijk laten informeren via overheidsinformatie: 'berichten over uw buurt'. Meld u gratis aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen per e-mail.

De e-mailservice is uitermate gebruiksvriendelijk en werkt als volgt: u maakt een profiel aan op basis van de postcode waar u woont of waar uw bedrijf is gevestigd. Vervolgens kiest u de straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen. Ook kunt u aangegeven van welke overheden (provincie, waterschappen en gemeenten) u de bekendmakingen wilt ontvangen en als laatste welke typen bekendmakingen.

Goed om te weten

Als de gemeente een publicatie van een ingekomen aanvraag publiceert, betekent dat niet automatisch dat deze aanvraag voldoet aan alle vereisten om hem in behandeling te nemen. De beoordeling van een aanvraag vindt namelijk na de publicatie plaats. Heeft u vragen over de aangevraagde vergunningen, dan kunt u contact opnemen met het team KCO via het telefoonnummer (040) 2083444.

Bekendmakingen op overheid.nl

Omgevingsvergunningen Evenementen
Beleidsregels Bestemmingsplannen
Ingekomen meldingen Wet milieubeheer Wet geluidhinder
Uitschrijving BRP Mededelingen
N69 Alle berichten over uw buurt

Bekendmakingen per rubriek

Archief