Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Advies en ondersteuning

 • Handige links voor ondernemers

  Naast de gemeente Valkenswaard zijn er verschillende organisaties die startende en bestaande ondernemers kunnen helpen en adviseren. Een lijst met handige websites.

 • Ondernemersverenigingen in Valkenswaard

  Ondernemersverenigingen bieden Valkenswaardse ondernemers de mogelijkheid om kennis en ervaringen te delen en gezamenlijke belangen te behartigen.

 • Accountmanager voor ondernemers

  Binnen de gemeente Valkenswaard is de accountmanager het eerste aanspreekpunt voor ondernemers. Dit geldt zowel voor gevestigde bedrijven als voor ondernemers die mogelijk interesse hebben in vestiging in Valkenswaard.

 • Arbeidsmakelaar

  De arbeidsmakelaar van gemeente Valkenswaard bemiddelt tussen ondernemers die op zoek zijn naar betrokken en gemotiveerd personeel en werkzoekenden met een uitkering van de gemeente.