Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Actualisatie Parkeervisie

Het parkeerbeleid

In 2015 heeft de gemeenteraad van Valkenswaard een nieuw parkeerbeleidsplan vastgesteld. Door allerlei ontwikkelingen (bijvoorbeeld de omgevingswet) en nieuwe inzichten (centrumvisie), ziet de gemeente echter voldoende aanleiding om haar bestaande parkeerbeleid te actualiseren. Waarbij de opzet van het huidige parkeerbeleid nog steeds als basis dient, maar er ook recht wordt gedaan aan de ambities zoals deze zijn beschreven in de Toekomstvisie Valkenswaard 2030.

Actueel / planning

Nieuwsberichten

Presentatie

Contact

Heeft u ideeën of vragen, neem dan contact op met Carla Vossen, projectassistent. Bel haar op telefoonnummer (040) 208 3612 of mail naar cvo@valkenswaard.nl.