Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Actieprogramma Veiligheid

  • Actieprogramma Veiligheid

    Welke activiteiten of maatregelen worden er door wie ondernomen en binnen welk tijdsbestek met het doel de veiligheidssituatie te verbeteren?

    Lees het in het Actieprogramma Veiligheid

  • Hoe nep je de ├ęchte boeven?

    Helaas. Niet alle inbrekers dragen een streepjespak en zijn daarmee makkelijk te ontmaskeren. Maar inbrekers zijn wel te ontmoedigen! Vier je onafgebroken carnaval of ga je er een paar dagen tussenuit? Let dan vooral op je huis. Carnaval is, net als alle andere vakantieperiodes, een uitgelezen kans voor inbrekers om hun slag te slaan. Deze tips helpen je om inbrekers geen vrij spel te geven.