Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Contact

Meldingen en klachten

Wilt u bij de gemeente Valkenswaard een melding doen? Of een klacht indienen of bezwaar maken? Lees hier op welke manieren dat kan.

Naar de pagina

Contact

De contactgegevens van gemeente Valkenswaard bij elkaar. Bezoekadres, postadres, telefoonnummer, openingstijden online melden en het contactformulier.

Naar de pagina

Afspraak maken

Voor een bezoek aan de balie kunt u online een afspraak maken. Bellen mag ook, wij zijn bereikbaar via (040) 2083 444.

Naar de pagina

Openingstijden

Hier vindt u de reguliere openingstijden van het gemeentehuis, Team zorg, team Werk en Inkomen, Zwembad de Wedert, Centrum voor Muziek en Dans en de milieustraat.

Naar de pagina

Routebeschrijving

De routebeschrijving naar het gemeentehuis in Valkenswaard.

Naar de pagina

Opmerkingen over de website?

Mist u informatie? Of heeft u een suggestie hoe we de website van gemeente Valkenswaard kunnen verbeteren? Geef het aan ons door!

Ga door naar de pagina