Ben je benieuwd naar een baan bij gemeente Valkenswaard, maar weet je nog niet zeker of het iets voor jou is? Grijp dan nu je kans om op een unieke manier kennis te maken met onze organisatie en ons bruisende dorp. Ga met ons mee op een stoere bustour op donderdag 28 september en laat je verrassen door een dag vol avontuur, gezelligheid en informatie. We gaan FF offline! 

Wat kun je verwachten?

Wie Valkenswaard zegt, zegt actieve outdoor sports. We blijven dus niet in de bus zitten! Neem daarom kleding en schoenen mee die tegen een stootje kunnen. We nemen je mee in een authentieke oldtimer voor een spannende tocht door Valkenswaard. Onderweg doen we twee gedurfde activiteiten, van diepte naar hoogte… Daarna genieten we van een heerlijke lunch in het prachtige centrum. We sluiten de dag af met een borrel of een gezond drankje. Tijdens de rit kun je al je vragen stellen over werken bij de gemeente, wat we doen, waar we voor staan en hoe het is om bij ons te werken.

Waar en wanneer?

We verzamelen om 9.45 uur bij de pergola in het centrum winkelgebied van Valkenswaard, op de kruising Corridor/Eindhovenseweg. De bus vertrekt om 10.00 uur. We zijn rond 15.45/16.00 uur terug. De bus brengt je naar een van de parkeerplaatsen bij het gemeentehuis, Carillonplein, Gele Rijersplein, Pr. I. Brigadeplein of het parkeerterrein achter de Sint Nicolaaskerk.

Hoe meld je je aan?

Stuur een e-mail naar communicatie@valkenswaard.nl met je naam en contactgegevens (mailadres en telefoonnummer). Leeftijd is vanaf 18 jaar. Wees er snel bij, want vol is vol!

We kijken ernaar uit om jou Valkenswaard van binnen en buiten te laten beleven, graag tot 28 september!