Update:

Wauw! Alle cadeaubonnen voor woningeigenaren zijn aangevraagd. Dit betekent dat woningeigenaren die nu een cadeaubon aanvragen, op een wachtlijst komen te staan. 

Wij snappen dat dit vervelend is voor mensen die aan de slag willen met het besparen van energie in hun woning. Daarom kijken we of het mogelijk is extra cadeaubonnen beschikbaar te stellen. Wij hopen jullie hier in het najaar over te informeren.

Máár…. dit betekent niet dat je nu geen energie kunt besparen. In het doosje vol Valkenwaardige tips zitten genoeg slimme tips om energie te besparen. Kijk ook op onze website https://www.valkenswaardig.nl(externe link) en het https://www.regionaalenergieloket.nl/valkenswaard(externe link) voor meer inspiratie om je huis te verduurzamen. 

P.S. voor huurders zijn er nog cadeaubonnen beschikbaar dus wees er snel bij!

Alsjeblieft: een cadeaubon ter waarde van 80 euro

De komende weken ontvangt iedereen een Valkenswaardig pakketje op de deurmat. Hierin zit een boekje vol energietips voor thuis, radiatorfolie én een cadeaubon ter waarde van 80 euro. Deze cadeaubon kun je inwisselen voor kleine energiebesparende producten. Zo woon je net zo fijn terwijl je je energieverbruik vermindert. 

Voor huurders en woningeigenaren

Of je nu huurt of woningeigenaar bent: iedereen kan energie besparen. En dat is hard nodig want de kosten voor energie zijn enorm opgelopen. In het boekje vind je daarom tips die interessant zijn voor huurders en woningeigenaren. Tips waarmee je meteen kunt besparen. De cadeaubon helpt je daar ook bij. We geven in totaal 4500 cadeaubonnen weg in Valkenswaard, waarvan er 3000 bestemd zijn voor bewoners van sociale huurwoningen. Wees er snel bij, vraag je cadeaubon aan en start vandaag nog met besparen!

Waarom doen we dit? 

In samenwerking met woningcorporatie Woningbelang en Woonbedrijf biedt de gemeente Valkenswaard je dit pakket aan. Dat doen we onder de vlag van Samen Valkenswaardig. Een samenwerkingsverband in Valkenswaard met als doel om alle Valkenswaardenaren te inspireren tot het maken van duurzame keuzes. Dat doen we met mooie acties, lokale voorbeelden en vooral veel positieve energie! Samen zorgen we ervoor dat Valkenswaard ook in de toekomst een groene en fijne gemeente blijft.

Samen Valkenswaardig

Heb je zelf een grote of kleine duurzame bespaartip of een slim idee? Deel het op onze Valkenswaardig kanalen of kijk voor meer informatie op:
Instagram.com/Valkenswaardig(externe link) 
Facebook.com/Valkenswaardig (externe link)
website: Valkenswaardig.nl(externe link)

Deze actie is mogelijk dankzij de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW). Een subsidie om in onze gemeente het energiegebruik te verminderen.