Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Reserveren zalen Cultuurcentrum de Hofnar

Huur ruimte in Hofnar

Met ingang van 1 april 2017 heeft de gemeente Valkenswaard de verhuur van ruimtes in de Hofnar overgenomen van stichting Cultuurcentrum de Hofnar. Als u gebruik wenst te maken van een ruimte, kunt u een reserveringsaanvraag doen door het invullen van het aanvraagformulier.

Na ontvangst van de gegevens zal, indien de accommodatie beschikbaar is en de activiteit toelaatbaar, een reservering worden gemaakt en via mail worden bevestigd.

Reserveren

Aanvraagformulier gebruik zalen Cultuurcentrum de Hofnar

Algemene voorwaarden

Informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen via e-mail verhuurhofnar@valkenswaard.nl of via telefoonnummer (040) 208 35 76. 

Horeca De Hofnar

Wilt u een ruimte reserveren voor meer dan 80 personen? Neem dan contact op met de horeca van Cultuurcentrum De Hofnar via telefoonnummer (040) 207 40 10. Ook voor het reserveren van borrels, lunches, etc. kunt u dit nummer bellen.