Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Goede doelen

Loterij, prijsvraag of bingo organiseren

Een loterij, prijsvraag of bingo is een kansspel. In bepaalde gevallen heeft u vergunning nodig of moet een melding worden ingediend.

Ga door naar pagina over loterij organiseren

Kleding of oud papier voor goede doel

De gemeente heeft beleid vastgesteld waarin is bepaald dat bepaalde organisaties huis-aan-huis kleding of oud papier mogen inzamelen.

Ga door naar de pagina

Rommelmarkt organiseren

Wilt u een rommelmarkt organiseren die voor publiek toegankelijk is? Dan vraagt u een evenementenvergunning aan bij de gemeente.

Ga door naar rommelmarkt organiseren

Collecteren

Wilt u geld inzamelen voor een goed doel? Dan hebt u een vergunning nodig. Deze vraagt u aan bij de gemeente. Het vastgestelde collecterooster vindt u hier ook.

Ga door naar de pagina vergunning, collecteren