Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Afval

Heb je een vraag over afval of de milieustraat? Cure is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (040) 2500 130.

Aanbieden oud papier en karton

Zoals u weet, zamelt Cure het oude papier en karton in bij de Valkenswaardse huishoudens. Om verwaaiing en de daaruit voortvloeiende vervuiling van de omgeving te voorkomen, verzoeken wij u het papier niet los aan te bieden, maar ofwel gebundeld en samengebonden met een touw, ofwel in een gesloten doos.

Ook vragen wij u om deze afvalstroom kort voor (hooguit enkele uren) het inzamelmoment aan de straat te plaatsen.

Bedankt voor uw medewerking.

Milieustraat

Het meeste afval wordt bij u thuis opgehaald. De rest kunt u naar de milieustraat brengen. Meer informatie over de milieustraat vindt u op de website van Cure afvalbeheer.

Bezoek Cure Afvalbeheer | milieustraat

Afval - Cure

Cure verzorgt de afvalinzameling in de gemeente Valkenswaard. Voor vragen over het ophaalschema, het vervangen van afvalcontainers en de milieupas kunt u terecht op de website van Cure. Let op: een milieupas kunt u kosteloos aanvragen bij Cure uiterlijk drie maanden na uw verhuizing.

Bezoek website Cure

Afvalkalender

Wanneer wordt de groene en de grijze bak, glas, oud papier en textiel opgehaald? Ga naar de digitale afvalkalender van Cure en vul daar uw postcode en huisnummer in.

Digitale afvalkalender

Heeft u geen toegang tot internet, dan kan het Klantcontactcentrum van de gemeente dit voor u downloaden.

Contact met de gemeente