Cultureel Trefpunt Valkenswaard

Regelmatig organiseren de CultuurCoaches een 'Cultureel Trefpunt'. Hier ontmoet het Valkenswaardse culturele veld elkaar, vindt uitwisseling van ideeën en plannen plaats en kan men flink netwerken om nieuwe verbindingen te laten ontstaan!

Voor het volgende Cultureel Trefpunt moet nog een datum gepland worden. Zodra deze er is, wordt dat hier bekendgemaakt.

(meer informatie over tijden en locatie volgt)

Wilt u voortaan ook een uitnodiging ontvangen voor het Cultureel Trefpunt? Neem dan even contact met ons op. Wilt u tussendoor graag ideeën uitwisselen en op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de (besloten) Facebookgroep Cultureel Trefpunt Valkenswaard!

       

Eerdere bijeenkomsten van Cultureel Trefpunt Valkenswaard

Bij het Cultureel Trefpunt gaat het om inspireren, uitwisselen en netwerken. Maar vaak zit er ook nog een bijzonder (interactief of creatief) tintje aan...

  • Maart 2018: Op deze regenachtige middag zijn we te gast bij Ilse Staals in de prachtige theetuin. Wat inspireert je in deze omgeving? Welke culturele activiteiten zou je hier vanuit verschillende invalshoeken kunnen aanbieden. Wordt vervolgd... 
  • Juli 2016: Lekker buiten in de tuin o.l.v. Erik Kamp met elkaar sparren over netwerken en jezelf profileren. Vervolgens werd vanuit ieders individuele vraag samen gewerkt aan het vinden van antwoorden en inzicht. 
  • November 2015: We waren te gast bij Onno de Jong's Brooklyn Sound Studio (www.brooklynsoundstudio.com). Daar maakten we met de aanwezigen een ‘jingle’.
  • Juni 2015: In het atelier van Kim Verhoeff van Hints of Nature ervaarden we onder het genot van een hapje, drankje en netwerk-babbeltje het proces van het maken van een gezamenlijk vilt-kunstwerk.
  • Januari 2015: Op bezoek bij Venweide. Op deze geweldige groepslocatie vertelde Kunstjuf Iris Verbakel over hoe zij haar creatieve ideeën omzet in daadwerkelijke workshops in de klas.
  • Juni 2014: Dans- en sportschool LaToja geeft ons een kijkje in de keuken (en tuin)!
  • November 2013: Netwerken, dromen én trommelen in de theaterzaal van De Hofnar.
  • Januari 2013: De eerste, groots opgezette bijeenkomst met het culturele veld waarin we samen (letterlijk en figuurlijk) een creatief soepje maakten.