Welkom bij het CMD

Als je zelf een instrument wilt leren bespelen, wilt leren dansen of zingen, dan ben je bij het Centrum voor Muziek en Dans in Valkenswaard aan het juiste adres. Het CMD is al tientallen jaren dè plek waar je moet zijn om je te ontwikkelen op het gebied van muziek en dans, waar je onder deskundige en enthousiaste begeleiding kunt ontdekken, leren en doen.

We zijn er voor iedereen: beginnend, gevorderd en doorgewinterd, jeugdig, volwassen en senior. Ook verzorgt het CMD steeds meer activiteiten bij het primair en voortgezet onderwijs en bij kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. In het schooljaar 2107-2018 starten we met "Een nieuw geluid", een programma dat er op gericht is zoveel mogelijk kinderen via het onderwijs in aanrakeing te brengen met muziek en dans.

Het CMD biedt muziek- en danslessen in verschillende vormen: de vertrouwde jaarcursussen, dans, samenspel, korte cursussen en leskaarten. We zijn trots op de kwaliteit en diversiteit van ons aanbod, waarmee we onze cursisten veel kunnen bieden. Regelmatig organiseren leerlingenconcerten, waar onze cursisten zich kunnen presenteren op een podium.

Wil je meer weten of heb je misschien een heel specifieke wens? Aarzel niet en neem contact op met ons.

Naud Reyners

directeur