Proeflessen of een kennismakingspakket

Altijd al eens gitaarles willen nemen? Of juist pianoles? Bij het Centrum voor Muziek en Dans heb je de kans om dit eens uit te proberen. Het CMD biedt de mogelijkheid tot het aanschaffen van een proefles of een kortlopend kennismakingspakket.

Proefles

Een proefles voor een bepaald instrument of zangles kost € 8,- voor kinderen en duurt 20 minuten, voor volwassenen duurt een proefles 30 minuten en kost € 16,-. Meer informatie of inschrijven kan bij de informatiebalie van het Centrum voor Muziek en Dans.

Kennismakingspakket

Een kennismakingspakket van 4 muzieklessen biedt de mogelijkheid uit te proberen of muziekles iets voor jou, je kind of kleinkind is. Het kennismakingspakket kost voor leerlingen tot 21 jaar € 35,- (4 lessen van 20 minuten) en voor volwassenen vanaf 21 jaar € 70,- (4 lessen van 30 minuten). Iedereen kan zich hiervoor eenmalig inschrijven.

Kennismakingslessen kleuter/kinderdans

Kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar kunnen één of twee proeflessen, aaneengesloten weken (m.u.v. schoolvakanties) kleuter- of kinderdans volgen. Zo ervaren zij hoe leuk dansen is. De kosten voor dit kennismakingspakket bedragen €8 ,-/€16,-. Na de proefles(sen) kan het kind ingeschreven worden voor de reguliere cursus. 

Proef- en kennismakingslessen dienen voor de eerste les betaald te worden bij de administratie van het Centrum voor Muziek en Dans.  Dit kan uitsluitend per pin.

Schrijf je nu in voor een proefles of kennismakingspakket