CMD-pas

Vanaf schooljaar 2018-2019 krijgen alle leerlingen een CMD-pas, waarmee je kunt laten zien dat je staat ingeschreven bij het Centrum voor Muziek en Dans. Bij bepaalde extra activiteiten kan hiernaar worden gevraagd.

Hofnar-voorstellingen met reductie

In samenwerking met theater De Hofnar zijn een aantal voorstellingen geselecteerd die ook vanuit educatief oogpunt interessant zijn. Op vertoon van de CMD-pas kun je korting krijgen bij deze voorstellingen. Ook willen we kijken naar mogelijkheden om leerlingen dichter bij de artiest, de muziek of de performance te brengen. De voorstellingen die dit betreft zijn in de brochure van De Hofnar te herkennen aan de zin ‘Voorstelling in samenwerking met het Centrum voor Muziek en Dans’. Kaarten voor deze voorstellingen zijn op vertoon van de CMD-pas tegen pasprijs te verkrijgen bij de kaartverkoop van de Hofnar.

Overige kortingsmogelijkheden

Daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook afspraken gemaakt met de Stichting Yes Jazz en het Valkenswaards Kamer­orkest over kortingsmogelijkheden op vertoon van de CMD-pas. Meer informatie over specifieke activiteiten en voorstellingen – in combinatie met de CMD-pas – wordt in de loop van het jaar verspreid.